Bliv leder

Bliv leder

Bliv Leder i Esbern Snare Gruppe!

Syntes du, at det er sjovt at være sammen med børn og lære dem dé ting, som du selv husker tilbage på fra din barndom og evt. spejdertid?

Esbern Snare gruppe i Kalundborg (DDS) søger ledere. Vi er en velfungerende gruppe med ca. 100 spejdere og 20 ledere, men der mangler flere ledere. Hos spejderne er alle ledere frivillige, hvilket vil sige at vi ikke får løn for vores arbejde, men vi synes det er sjov, udfordrende og givende at udvikle børn og unge.

Vidste du, at ledelse – også på frivillig basis – tæller godt på dit CV?

Som med alt (frivilligt) arbejde er det sjovest, når man er mange. Det er sjovest at lege eller lave knob-konkurrencer, når der er mange spejdere. Men det er også vigtigt, at der er mange voksne til at fordele opgaverne på.

Sammenhold og teambuilding – ikke kun på arbejdspladsen

Som spejderleder lægger man mange timers frivilligt og ulønnet arbejde. Det værdsætter vi i gruppen ved i løbet af året også at lave arrangementer, som kun er for lederne. En dag eller aften, hvor vi kan lege og have det sjovt – helt uden spejdere. 

Vi tilbyder også at betale for DDS-kurser, der kan udvikle både dine spejderfærdigheder, men også dig som person.

Spejderfærdigheder – hvad er det?

Du behøver ikke at have været spejder for at blive en god leder. Lyst til at lære og være sammen med spejdere er vigtigere end færdigheder. Vi er i lederflokken en del erfarne spejderledere, der gerne vil støtte op og hjælpe med at lære dig at binde knob, lave bål, bygge med rafter, gå efter kompas….. og planlægge et spejdermøder.

Har du lyst til at være med?

Så kontakt

Henrik Weigelt (2299 2029 / gl [at] esbernsnare [dot] dk)