Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
4. - 6. klasse
Mødedag/tid: 
Tirsdag 18:30 - 20:30
Ledere: 
Tina K. Olesen: 25 61 15 50
Kamilla S. Riise: 28 18 26 91
Peter E. Larsen: 23 30 87 14
Henrik Thomsen
forsideblok_oekse_fotograf_soeren_frederiksen

Juniorer

 

Juniorgrenen har en varighed på 3 år.

Juniorerne er spejdere, der går i 4., 5. og 6. klasse.

 

 

I juniorgrenen fortsætter arbejdet med spejderfærdigheder. Spejderen må bruge både dolk, sav og økse når vi laver pionerarbejde (bygger med rafter) eller bål. På møderne i foråret og på lejre laver vi mad over bål. Nogle gange er bålet oppe på et bord, eller måske i et hul i jorden…

 

Spejderne lærer også at finde vej ved hjælp af kort og kompas, så de kan tage på hike med deres patrulje. Når de er af sted bærer de selv deres rygsæk, samt noget af fællesgrejet. På hike og lejre sover vi i bivuak eller telt – også om vinteren… Som junior lærer man lidt mere førstehjælp, så man kan hjælpe sine kammerater hvis der sker noget.

 

Juniorspejderen får også lov til at komme med på Spild.

Stort set alt spejderarbejdet foregår i patruljer. Patruljen arbejder selvstændigt og skal selv løse opgaver og problemer – der er dog altid en leder klar, hvis spejderne har brug for hjælp. Spejder er en fritidsinteresse, hvor der er plads til alle. I patruljen lærer man derfor også at tage hensyn til hinanden og samarbejde.

Vi forventer, at du har lyst til at gøre dit bedste for patruljen, så I sammen får det rigtig sjovt. Din patrulje regner med dig, så kom til tiden, og husk at melde afbud hvis du ikke kan komme. Hav altid uniformen på og spejderlommen i orden, så du er klar til alle udfordringerne

Du kan kontakte os på  
junior [at] esbernsnare [dot] dk
Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.